Sophia Webster lanceert bruidsschoenen collectie

“Wifey for lifey” zo luidt de nieuwe slogan van schoenendesigner Sophia Webster. De Britse schoenenontwerpster die we allemaal kennen van haar eigenzinnige, kleurrijke designs slaat een gat in de markt met haar nieuwe bruidscollectie. Sophia gaat een lijn bruidsschoenen op de markt brengen die heel wat ‘’I do’s’’ moeten gaan opleveren!

Sophia Webster bridal

Zoals vele Shoejunks weten is Sophia Webster de it-shoe designer van het moment. Haar opvallende creaties worden wereldwijd gedragen door haar diverse fanbase: van celebs en streetstylers tot bloggers en schoenenlovers. Geen wonder dus dat ze nu ook de doelgroep van ‘cool brides’ probeert aan te trekken. De klassieke bruidsschoen bestaat al lang niet meer en na het zien van Carrie Bradshaw op een paar kobaltblauwe Manolo’s onder haar trouwjurk, gaan bruidjes massaal voor ‘’iets anders’’.

 Sophia Webster lanceert bruidsschoenen collectie. Alles over de bridal collection van designer Sophia Webster. Bruidsschoenen van Sophia Webster.

The boy is mine 

De collectie van Sophia Webster bestaat uit zeven van haar meest populaire ontwerpen. Van haar klassieke vrouwelijke pump tot aan haar geregen vetersandalen met kwastjes en de  iconische bubble clutch als accessoire. Maar in plaats van haar gebruikelijke caleidoscopische kleurenpalet kiest de designer voor een romantische insteek als het om de bruidjes gaat. Denk aan ivoor, baby roze en blauw die de boventoon voeren. Verwacht wel een twist á la Sophia. Op de twee bubble clutches staan bijvoorbeeld teksten als “Happily ever after” en  “The boy is mine”.

Sophia Webster lanceert bruidsschoenen collectie. Alles over de bridal collection van designer Sophia Webster. Bruidsschoenen van Sophia Webster.