Celebs dol op Birkenstocks

Hoewel Birkenstocks al jaren voorbijkomen in het straat- én modebeeld blijken ook de celebs geen genoeg te krijgen van deze gezondheidsslippers. Birkenstocks domineren al jaren de zomermaanden. iedereen weet dan dat ze weer mogen en deze slippers worden volop uit de kast gehaald. Toch is niet iedereen gecharmeerd van deze healthy flip flops.

Uggs

Velen plaatsen Birkenstocks dan ook in de categorie van Uggs: iedereen heeft deze schoenen in de kast staan, hip of niet hip. Ze staan symbool voor hun categorie. Bij warme laarzen of moonboots denk je meteen aan Uggs. Datzelfde geldt voor Birkenstocks in de slippers categorie. ‘You hate them or love them’ is vaak het geval!

Celebs

Toch zijn nog steeds heel wat celebs te spotten op deze slippers en worden ze blijkbaar nog veel gedragen. Denk aan Ashley Olsen, Heidi Klum, Julianne Moore en Vanessa Hudgens. Al deze A-listers combineren vol trots hun Birkenstocks met diverse casual looks & outfits. Dus ben je benieuwd of deze slippers nog kunnen? Deze zomer kun je ze nog volop dragen, maar wie weet wat ons volgend jaar staat te wachten. Zal er een nieuwe rage de revue passeren?

Blogs

Maar ook de blogs staan vol met Birkenstocks slippers. Deze fashionista’s weten maar al te goed hoe ze moeten mixen & matchen!