Nike Dunks Ultra Modern sneakers

Het nieuwe seizoen is aangebroken, en dat betekent een nieuwe collectie! Bij Nike weten ze ons elk jaar opnieuw te verassen. Deze Nike dunks zijn de bom! Officieel heten deze sneakers de Nike Dunk Ultra Modern, maar afgekort houden wij het bij de Nike Dunks. Een instant hit wat ons betreft voor aankomende herfst.

Kenmerken

De Nike Dunk Ultra Modern sneaker is geïnspireerd op de iconische sneaker uit de jaren ’80, toen high top modellen razend populair waren. Dit nieuwe design is voorzien van transparant materiaal op de wreef, wat resulteert in een doorschijnend effect.  De kleuren wit en zwart zijn een tijdloze klassieker, net als de sneaker zelf.

Nike Dunks Ultra Modern sneakers. Deze Nike Dunks afkomstig uit de herfst sneaker lijn van Nike voor 2015 is helemaal te gek! Shop deze sneakers nu.

Nike Dunks 

Deze coole high tops van Nike passen bij iedere outfit. Lekker casual onder een skinny jeans of een leren broek. Voor de herfst zijn sneakers onmisbaar in je garderobe. Deze Nike Dunks vallen klein, dus neem een maat groter dan normaal. Draag je dus normaal maat 38, ga dan voor 39 etc. Hebben? De sneakers kosten €119,95. Verkrijgbaar in de maatserie 36 t/m 41.