Nieuw: de verbeterde Nike Pegasus 31

Nike heeft een verbeterde schoen op de markt gebracht: de Pegasus 31. De Pegasus is een klassieker onder de Nike’s, maar deze 31e versie is compleet herschapen in een supersnel model met een nieuwe buitenzool, middelzool en bovenwerk. Een aantrader dus!

De zoom Air unit

Wat hem zo geweldig maakt is de zoom Air unit onder de hiel die zorgdraagt voor een snelle afwikkeling van de voet en een betere demping. De Pegasus 31 is iets lager dan vorige versies dankzij een 10 mm heel-toe drop (was 12 mm). De schoen is een tikkeltje breder met een rondere pasvorm.  

Het bovenwerk heeft een zorgvuldig gemaakt maaswerk met minder lagen en is daardoor lichter. Het gewicht van de nieuwe Pegasus is verlaagd naar 284 gram (mannenmaat 43).

De Pegasus 31 testen

Met de Pegasus 31 heb je dus een verbeterde versie schoen waarbij gebruik is gemaakt van feedback van tweevoudig medaillewinnaar Mo Farah. De nieuwe versie is door hardlopers getest voor in totaal 25.000 km. 

De schoen wordt gewaardeerd om zijn licht gewicht, stevigheid en comfort en kan worden gebruikt als all-around trainingschoen voor dagelijks gebruik. Hij is geschikt voor zowel de lange afstand en snelle workouts. Maar ook als fashion items is het een geweldige schoen. Heerlijk om op te shoppen!

Kortom: een energieke runner en ook nog eens sportief voor onder je outfit. De Pegasus 31 is o.a. verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw, grijs en zwart en kost € 110,–.