Musthave voor je hoge hakken: Heelbopps

Zoals velen van jullie weten hebben onze hoge hakken heel wat te verduren. Met vijanden als hobbelige ongelijke straten, trappen met roosters en andere onhandige plekken waar je absoluut niet wil lopen met je hakken, moeten we goed nadenken wanneer we wél en geen hakken aantrekken. Gelukkig zijn deze gedachten verleden tijd met de komst van Heelbopps!

Designer Katharina Hermes (geen familie van)komt met een alternatief voor je favo hakken. Na gewerkt te hebben bij modehuizen als Alexander McQueen  en Mulberry bedacht Katharina  deze geweldige oplossing voor al onze high heels: Heelbopps!

Heelbopps

Met Heelbopps kun je elke stiletto aan en elke straat, trap of weg trotseren zonder je hakken te beschadigen. Heelbopps zijn kegelvormige plastic beschermhoesjes die je om je hakken kunt schuiven. De Heelbopps zijn geschikt voor dunne hakken en zijn makkelijk en handig in gebruik.

Handig, maar fashionable?

En hoewel deze hakkenbeschermers er bepaald fashionable uitzien, kun je ze gelukkig meteen verwijderen. Het leuke is dat je wel kunt kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Ga voor roze, knalgeel of zwart. Voor een paar Heelbopps betaal je ongeveer 40 euro. Niet goedkoop, maar nog steeds goedkoper dan telkens naar de schoenmaker gaan om je hakken te laten maken. Zou jij ze aanschaffen?