Primark Almere is voor echte Fashionjunks!

In 2013 opende Primark Almere haar deuren voor het eerst en inmiddels is het een van de meest populaire winkelketens van Almere en omstreken. Maar waar doet Primark het niet goed? Nederlandse fashionista’s zijn gek op de modieuze kleding en schoenen van de Ierse modeketen. En de kleine prijsjes natuurlijk. Want daar houden Nederlanders van. Maar wat moet je weten voordat je naar de Primark in Almere gaat? We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

Alles over Primark Almere. Hier vind je alles dat je moet weten over Primark Almere: openingstijden, fashion, trends, adres etc. Lees hier alles over!

Winkel oppervlakte

Als je dacht dat de Primark in Rotterdam of Hoofddorp groot was dan moet je eens in Almere gaan kijken. In een spiksplinter nieuw gebouw biedt Primark je een veelheid aan fashionable producten aan op maar liefst een oppervlakte van 4000m2. Dat is enorm! Als je echt van shoppen houdt en je wilt alle items eens goed bekijken dan mag je best een paar uur uittrekken voor een bezoekje aan deze Primark. En we moeten zeggen het is hier een stuk prettiger shoppen dan in de Primark in Rotterdam. Hoewel…ook hier drukte bij de paskamers.

Overvolle paskamers

Ben je al eens in een Primark geweest dan weet je dat het vaak dringen is bij de paskamers. En dat is niet anders bij de Primark in Almere. En wie heeft er nu zin om een uur te moeten wachten om die geweldige kledingstukken uit te proberen? Niemand!  Daarom willen we je adviseren om strakke basic kleding aan te trekken waarover je gewoon in de winkel de kleding kunt aantrekken om te kijken hoe het staat.

Alles over Primark Almere. Hier vind je alles dat je moet weten over Primark Almere: openingstijden, fashion, trends, adres etc. Lees hier alles over!

Je hoeft je er niet voor te schamen want je bent niet de enige, en Primark is er inmiddels aan gewend! Het is een fenomeen in de meeste winkels van de modeketen en je hoeft geen uren te wachten voor de paskamers. Een andere tip om het leed van het wachten te verzachten is door niet alleen te gaan winkelen. Op deze manier kan je de wachttijden gezelliger doorkomen. Of één wacht in de rij terwijl de ander dan rustig verder kan shoppen en op een later moment bijsluit met weer wat leuke items.

Overzicht en winkelopzet

Primark heeft inmiddels 5 winkels in Nederland en er komen er steeds meer bij. Wat ons opvalt is dat nieuwe vestigingen een stuk overzichtelijker zijn opgezet. Er is net wat meer ruimte tussen de rekken en de gangpaden zijn wat breder. In Almere is dat niet anders. Maar dat betekent niet dat het er nooit dringen is. Op zaterdagen kan de winkel wel eens ontploffen. Neemt niet weg dat er voldoende ruimte en de opzet vele malen ruimer is dan bijvoorbeeld de Primark in Rotterdam. Verder is de winkellogica goed. Productcategorieën volgen elkaar logisch op en er is voldoende ruimte om voldoende items te tonen.

Schoenen kopen bij de Primark

Ook schoenen kun je prima bij de Primark kopen. De collectie sluit vaak aan op de laatste fashion trends en dat is interessant voor de budgetshopper. De kwaliteit van de meeste schoenen is redelijk tot goed. Eigenlijk gewoon goed als je het afzet tegen de prijs. Je moet alleen niet denken dat je er 30 jaar op kunt lopen. Maar de kwaliteit is goed te vergelijken met een H&M, C&A en in sommige gevallen met ZARA. En dat is niet iets om je voor te schamen. Maar waarom zou je als je voor een paar boots slechts 17 euro betaald! Dan wordt het al gauw én-én en niet óf-óf.

Alles over Primark Almere. Hier vind je alles dat je moet weten over Primark Almere: openingstijden, fashion, trends, adres etc. Lees hier alles over!

Openingstijden

Op maandag kun je gaan shoppen bij de Primark vanaf 11 uur ‘s -ochtends tot 18:30 ‘s-avonds. Op dinsdag, woensdag en vrijdag  gaan de deuren open om 9:00 en sluiten ze om 18:30. Op zaterdag worden fashionista’s ontvangen vanaf 9:00 tot 18:00. Op donderdag is het koopavond dus kun je om 9:00 ‘s-ochtends niet als Primark de deuren opent dan kun je tot 21:00 ‘s-avonds bij dit filiaal terecht. En wat wil je nog meer? Ja…zeg het maar….Een winkel die op zondag open is? Dat kan want ook op zondag kun je bij Primark Almere terecht vanaf 12:00 tot 17:00.

Wat is het adres?

Je kunt Primark Almere vinden aan de Metropolestraat 11 in Almere. De postcode is 1315 KK Almere. Heb je vragen aan medewerkers of de klantenservice van het filiaal dan kun je bellen met 036-5303588.

Alles over Primark Almere. Hier vind je alles dat je moet weten over Primark Almere: openingstijden, fashion, trends, adres etc. Lees hier alles over!

Hoe kom je er? En parkeren?

Primark Almere ligt midden in het centrum. Als je met de auto richting Almere rijdt is het dus het beste om de route Centrum Almere te blijven volgen. Je kunt vlakbij het filiaal parkeren in de Metropolegarage, gelegen aan de Regisseurstraat 1. Als deze garage vol is kun je uitwijken naar de Leerlinggarage (Spoordreef 18) of de Regisseurgarage (Regisseurstraat 5). De kosten bedragen ongeveer 50 cent per kwartier, dus 2 euro per uur. Dat lijkt duur maar is het niet. Betaald parkeren aan de straat is nog veel duurder, dus parkeren in een parkeergarage is aan te bevelen.

Primark Almere is ook goed te bereiken met de trein voor de jonge fashionista’s. Het treinstation Almere Centrum ligt namelijk op slechts enkele honderden meters afstand.