Must go: Zo wordt de Hermès Birkin bag gemaakt

Hermès fans opgelet! Vanaf volgende week kun je in Londen namelijk een week lang de klassiekers van Hermès bewonderen. Daar kun je namelijk zien hoe vaklui en professionals van Hermès de bekende klassiekers maken. In totaal worden er 10 Hermès klassiekers geëxposeerd, maar ook worden er items meteen gemaakt! De kosten voor deze tentoonstelling? Niks! Een echte must go dus voor Hermès liefhebbers!

Hermès

Erg speciaal natuurlijk als je bedenkt dat er een wachtlijst van 2 jaar is bij Hermès voor de Birkin Bag. Wat is er eigenlijk zo bijzonder aan items van Hermès? Tijdens deze week kom je erachter! Je kan dan zien hoe de Birkin wordt gemaakt. Maar ook het iconische zijden sjaaltje en het Hermès horloge kan je spotten in de week van 21 tot en met 27 mei.

Londen

De tentoonstelling – Festival des Métiers- komt na China ook naar Europa waarbij ze starten in Londen. Erg bijzonder aangezien je een kijkje in de keuken krijgt van het beroemde Franse modehuis. Mocht je er niet bij kunnen zijn in Londen, dan kan je ook nog naar Düsseldorf toe. De tentoonstelling in Londen wordt gehouden in de Saatchi Gallery in Londen.

Benieuwd wat je kan verwachten? Hier volgt alvast een voorproefje