Must go: Converse All Stars feest!

Om de lancering te vieren van de nieuwe All Stars Well Worn collectie van Chuck Taylor, gaat Converse wel iets heel speciaals doen!  Ze gaan namelijk in 11 Europese steden een concertreeks organiseren met té gekke optredens van verschillende bands. De GET DIRTY concertreeks wordt gehouden in onder andere Berlijn, Londen, Parijs, Milaan, Antwerpen, Keulen én Amsterdam! Dus zin in een feestje? Dan mag je de GET DIRTY party van Converse echt niet missen! Een must go voor echte feestbeesten!

All Stars

All Stars worden mooier naarmate ze ouder worden. Elke vlek en scheur staat namelijk voor een gebeurtenis in je leven. Ze zijn een herinnering aan wat je allemaal hebt meegemaakt.  Daarom bedacht Converse het themaWell Worn. De Well Worn collectie bestaan uit All Stars die speciaal zijn behandeld  om alvast die versleten look te creëren. Denk aan verwassen sneakers en dirty zolen. Het enige dat jij nog moet doen is zorgen voor nieuwe herinneringen.

Must go: All stars Converse schoenen feest. Alles over het All Stars Converse schoenen feest. Bekijk hier de must go: het All Stars Converse feest.

Line up

Een vette line-up van bands als SX, Mozes and the Firstborn en Chef’s Special spelen die avond het dak eraf! Volgens Converse is het de bedoeling dat het publiek helemaal los gaat en aan het eind van de avond met vieze sneakers naar huis gaat. Shoes Keep It Clean..Sneakers Get Dirty’, aldus Converse.

Must go: All stars Converse schoenen feest. Alles over het All Stars Converse schoenen feest. Bekijk hier de must go: het All Stars Converse feest.

Zin in een feestje? Ook jij kan erbij zijn. Op dinsdag 28 mei 2013 zal het GET DIRTY feest plaatsvinden in Bitterzoet in Amsterdam. Qua schoenkeuze hoeven we je geen advies te geven, want er is maar één soort merk dat die avond gedragen wordt!

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van het Converse All Stars feestje? Bekijk hier dan de trailer!