Modetrends 2013: Puntschoenen

De zomer van 2013 staat in het teken van puntschoenen. Puntschoenen waren een tijdje uit modeland verdwenen, maar mogen in 2013 absoluut niet op je wishlist ontbreken. Na trends als loafers en sneakers is het dit jaar de mode van de klassieke en elegante vrouw. Puntschoenen zijn dé musthave voor je schoenenkast, met name de pumps voorzien van een puntige neus!

Pumps

Pumps met een punt zijn dé absolute trend van dit voorjaar in schoenenland. Met name de pastel kleuren zijn een echte musthave! High-end designer labels als Louboutin, Saint- Laurent en Jimmy Choo verwerkten deze trend al in hun voorjaarscollectie van 2013. Maar ook Gianvito Rossi en Marc Jacobs waagde een geslaagde poging. Met als resultaat: kleurrijke puntige pumps, perfect om je outfit mee af te stylen.

Claes Iversen en Blink

Maar ook Nederland is in 2013 in de ban van puntschoenen. Zo lanceerde Claes Iversen in samenwerking met schoenenmerk Blink een schoenencollectie bestaande uit punt pumps en een paar geweldige punt laarzen. Deze puntschoenen behoren tot de herfst/ winter collectie van 2013/’14 en werden geshowd op de Amsterdam Fashion Week. Nog even geduld dus voordat deze prachtige exemplaren in de winkel liggen!

Puntschoenen

Puntschoenen zijn niet de meest comfortabele schoenen. Denk: tenenknellend en pijnlijke voeten. Maar ze zeggen niet voor niets: wie mooi wilt zijn moet pijn lijden.  Ronde neuzen zijn uit en punten zijn in! Verruil je comfi heels voor een paar fashionable puntige pumps deze zomer. Gegarandeerd stylish en elegant voor elke gelegenheid.