Maxima in Valentino en Natan heels?

30 April komt steeds dichterbij en daarmee ook de geruchten over wat Maxima zal dragen op deze dag. Over de jurk bestaan de meeste geruchten en tout modeland is in rep en roer. Wie, wat , hoe en waar zijn vragen die dagelijks op RTL Boulevard de revue passeren. Zo zou de kans groot zijn dat ze zal verschijnen in een lange jurk van Jan Taminiau. De toekomstige koningin droeg immers al vaker prachtige creaties van deze ontwerper. Ook Valentino wordt regelmatig genoemd. In de laatste show kwamen veel lange jurken en lange mouwen langs die mogelijk door Maxima gedragen zouden kunnen worden tijdens de abdicatie. Bekijk zelf de mogelijkheden even in de video hieronder. De rode en witte kleuren zullen extra in de gaten moeten worden gehouden in deze show. Maxima zou zomaar eens voor een van deze opties kunnen gaan.  Eén ding is in ieder geval zeker: koninginwaardig zijn ze zeker!

Jan Taminiau 

Wie de uiteindelijke ontwerper zal zijn, zullen we moeten afwachten maar we hebben wel een vermoeden. Jan Taminiau maakt normaal gesproken de grootste kans, hoewel Maxima onlangs wel twee keer naar Rome is afgereisd. Dat kan geen toeval zijn! Het zou echter leuk zijn als ze zou kiezen voor een Nederlandse ontwerper net als haar schoonmoeder. Die ging immers voor een ontwerp van Vreugdenhil in tegenstelling tot Juliana die weer koos voor de Zwitserse ontwerper Erwin Dolder. Het ontwerp van Vreugdenhil zit bij de meesten nog wel in het geheugen, de pierrotkraag met name.

Maxima jurk

Ondanks dat Maxima zich meerdere malen gedurende de dag zal moeten omkleden en dus verschillende outfits zal dragen vermoeden we dat bij de abdicatie een lange jurk wordt gedragen die licht van kleur is of rood zoals eerder genoemd. In ieder geval een perfecte match met het rokkostuum dat Willem Alexander zal dragen. 

Schoenen van Maxima

Over de schoenen bestaat wat meer onduidelijkheid. Ook hier wordt Valentino genoemd, maar veel meer voor de hand ligt het Belgische merk Natan. Maxima draagt regelmatig schoenen van Natan die door haar doorgaans als zeer comfortabel worden beschouwd. En 30 April vraagt dit jaar zeker om comfortabele schoenen. De vraag is alleen voor welke kleur ze zou gaan. Dat hangt natuurlijk af van de jurk, maar we denken zelf aan wit, crème, taupe, oranje of misschoen wel royal blue. Wat ons betreft zijn dit de mogelijkheden:

1. Blauwe high heels met enkelgesp

2. Suede oranje pump met decorative bloem

3. Transparante pump van lakleer met gesp

Maxima in mode en fashion. Lees alles over Maxima in mode en fashion. Maar ook alles over de kleding en jurk van Maxima vind je hier. Ontdek alles over Maxima hier!

De lievelingsschoenen van Maxima zullen zeker de aandacht trekken, maar omdat het die dag toch met name om Prins Willen Alexander draait zullen ze niet te uitbundig zijn. Vermoedelijk niets met bandjes wat we wel vaker bij haar zien, maar eenvoudige ontwerpen. Bovendien zullen de schoenen grotendeels bedekt zijn door de jurk die bij de abdicatie gedragen wordt. Bij de overige activiteiten zullen vermoedelijk wat opvallendere  schoenen gedragen worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de onthulling!