Kylie en Kendall Jenner lanceren collectie voor Steve Madden

De zusjes Kylie en Kendall Jenner hebben in samenwerking met schoenenmerk Steve Madden een nieuwe collectie gelanceerd. De collectie bestaat uit schoenen en tassen voor de Madden Girl- lijn van het eigenzinnige label.

Californian girls

De lijn is geïnspireerd op het ‘California-girl-meets-high-fashion’ gevoel. Geen wonder dat de tieners kozen voor deze stijl aangezien ze born & raised zijn in deze staat. En met zussen als Kourtney, Khloe en Kim Kardashian weten Kendall & Kylie zeker wat hot en not is. De meiden zijn nog maar net terug van de Fashion Weeks in Londen en New York en moeten alweer aan de slag.

Designs

De collectie bestaat uit platte slippers voorzien van bandjes, gladiator stijl sandalen, platforms en cage hakken. Een diverse collectie voor aankomend zomer seizoen waar elke fashionista wel raad mee weet!

Instagram

Op Instagram plaatste Kendall Jenner een foto van de campagne voor Madden Girl waarin beide zusjes de hoofdrol spelen. Kendall plaatste de foto met als onderschrift: So excited to announce that Kylie and I have been working on a new shoe and handbag collab with SteveMadden for Madden Girl! It will be available at @Nordstrom soon! #KendallKylieMaddenGirl

Kylie en  Kendall Jenner lanceren collectie voor Steve Madden. Alles over de zusjes Kylie en Kendall Jenner die een Steve Madden collectie lanceren.

Foto: Instagram/ Kendall Jenner

Lancering

De lancering van de collectie werd groots gevierd. Bij het Amerikaanse warenhuis Nordstrom waar de collectie zal worden verkocht zullen de gezusters Jenner zelf aanwezig zijn. De eerste 300 mensen krijgen een handtekening van de zusjes en bij aankoop van een item uit de Madden Girl collectie van de zusjes krijgen klanten een cadeautje. 

(Nee)derland

Helaas is de collectie alleen verkrijgbaar bij het warenhuis Nordstrom.