Shoe du jour: Balenciaga fringe heels

Voor de Cruise collectie van 2014 gaat modehuis Balenciaga op de frivole franje toer. Creatief Directeur Alexander Wang lanceert de ene na de andere musthave en deze schoenen lijken het volgende it-item te worden van de modewereld!

Fringe fun

Deze zwart sandalen van Balenciaga passen perfect in het plaatje van de voorjaarstrends van 2014. Fringe details zijn hot en komen terug op rokjes en stoere jasjes, maar ook schoenen worden versierd met dit decoratieve sliertje. Balenciaga gaat altijd een stapje verder en maakt van deze sandalen echte eyecatchers! De enkelband is een gouden metalen ketting  die dient als statement item. We heart it!

Sporty & klassiek

Alexander Wang die sinds 2012 aan het roer staat van Balenciaga heeft het Franse modehuis weer op de kaart gezet. Door gebruik te maken van Cristobal Balenciaga’s signature silhouettes, technieken en constructies heeft Alex heel wat modeharten weten te veroveren. Door het handelsmerk van Balenciaga te mixen met zijn eigen stijl –denk: androgynous en sporty- heeft Wang ook de harten weten te stelen van het jongere fashion publiek. Deze fabulous schoenen zijn daar het resultaat van en we zijn benieuwd wie de eerste celeb zal zijn die we gaan spotten in deze heels!