Copycat Gianvito Rossi vs. H&M pumps

Voor vandaag hebben we H&M de titel copycat gegeven. Het goedkope kledingmerk heeft in hun collectie namelijk pumps zitten die wel heel erg lijken op de pumps van Gianvito Rossi. Goed gekopieerd of gewoon inspiratie opgedaan bij de designer merken, H&M?

Gianvito Rossi

Deze prachtige Gianvito Rossi pumps hebben een mooie slangenprint van grijs en wit! De hak van de schoen is niet extreem hoog: hij is namelijk 8,5 cm. Makkelijker om op te lopen dan een hak van 13 cm. De mooie, fashionable pumps hebben een pointed neus; een echt kenmerk van Gianvito Rossi schoenen. Wij vinden dat deze schoen er door de neus erg zakelijk uitziet! Volgens het merk zijn ze makkelijk aan te doen en hebben ze een goede fit. Klein detail: de python komt uit Indonesië en de schoen kost daardoor zo’n €775.

Copycat Gianvito Rossi vs. H&M pumps. Alles over deze slangenprint pumps van Gianvito Rossi vs. H&M pumps. Verschillen en overeenkomsten ontdek je hier.

H&M

Misschien wel een van onze favoriete winkelketens is de H&M. Maar ook deze winkel betrappen we wel eens op een copycat . And honestly, we don’t mind! Vaak de enige mogelijkheid om dure designeritems voor een goedkoper prijsje te kopen. Zo ook deze ‘kopie’ op de Gianvito Rossi schoen! Met deze slangenprintpump ben je veel goedkoper uit: €79,99! En je hebt ongeveer dezelfde pump ervoor terug. De H&M heels hebben een hak van 10 cm.

Copycat Gianvito Rossi vs. H&M pumps. Alles over deze slangenprint pumps van Gianvito Rossi vs. H&M pumps. Verschillen en overeenkomsten ontdek je hier.

Verschillen

You have to look twice, want grote verschillen zijn er niet echt! De hak van de H&M en die van Gianvito Rossi is 8,5 cm: iets lager dus. De print van de schoen is ongeveer hetzelfde alleen heeft die van de H&M een groen tintje door het leer zitten. De ene schoen is van nepleer en de andere van echt leer natuurlijk. Voor de rest zijn er niet heel veel verschillen te vinden tussen deze schoenen. De H&M pumps zijn dus een goed alternatief voor de dure designer ones!

Tekst Karlijn van Mil