Boudicca komt met stylish zonnebril!

Het in Londen gevestigde onafhankelijk fashion label Boudicca van Zowie Broach en Brian Kirkby heeft wat te vieren. Onlangs introduceerde ze en exclusieve lijn met zonnebrillen samen met Morgenthal Frederics. Een paar musthave brillen is het eindresultaat, maar je moet er wel flink voor in de buidel tasten.

Opvallende move…

Het bijzondere merk heeft de ontwikkeling altijd ongedwongen aangepakt. Het is opvallend dat het merk nu met een nieuwe productlijn komt want nooit eerder heeft het zich op de markt voor zonnebrillen begeven.

Vanaf de lancering als een artistiek project in 1997, hebben de oprichters langzaam een fashion merk voor vrouwen opgebouwd dat gedreven wordt door door hun eigen trouwe filosofieën, niet door de commercie. Elke nieuwe stap is onderdeel van het eigen ontwikkelingsproces. Dat hoor je niet meer vaak in de modeindustrie!

Organische groei

Zowie zegt er zelf het volgende over: ‘’Het moet organisch gebeuren met de juiste partner.” Dat zou de laatste samenwerking met zonnebrillenmerk Morgenthal Frederics, verklaren nadat Boudicca in 2008 al een geurtje op de markt bracht onder de naam ‘ Wode’.

Collectie

Elk paar in de limited-edition collectie is in Duitsland met de hand uitgesneden uit Morgenthal Frederics opvallende kenmerk, buffelhoorn. Er zijn slechts 10 paar van elk van de twee stijlen geproduceerd in zowel zwart als witte kleurvariaties. In totaal 40 stuks dus. Dat is niet veel, maar als je een fashion statement wilt maken dan weet je wat je te doen staat…… De Morgenthal Frederics voor Boudicca collectie ligt vanaf vandaag in de winkels.

Ontdek de stylish zonnebrillencollectie van Boudicca hier. Speciale designs van Boudicca voor een echte fashion statement ontdek je hier. Bekijk nu!