Topshop’s cut out boots, musthave 2014

Dat cut out boots een ware trend zijn en nog steeds de harten stelen van menig Shoejunk, is ook dit seizoen weer van toepassing. We zien voor de lente en zomer van 2014 diverse modellen cut out boots. Onder andere bij Topshop steken ze de boots in een nieuw jasje. Voor aankomend voorjaar draait het om je huid showen en hoe kan dat beter dan met een paar stoere edgy boots!

Topshop cut out boots

Deze Kandy Strap Buckle shoes van highstreet modeketen Topshop zijn verkrijgbaar in het zilver metallic en zacht roze. Twee kleuren die momenteel domineren in het zomerseizoen van 2014. Een aantal modetrends van 2014, geen wonder dus dat Topshop koos voor deze twee fashion kleuren. De boots zijn voorzien van drie stoere gespen en gemaakt van 100% leer. Ideaal voor tijdens een festival of een Indian Summer picknick.

Topshop’s cut out boots, musthave 2014. Bekijk Topshop’s cut out boots, musthave 2014. Ideaal voor het voorjaar en de zomer van 2014. Ontdek hier.

Prijs

Hebben? De boots kosten € 85,00 en zijn online verkrijgbaar via Topshop. De verzendkosten naar Nederland bedragen €6.00. Maar je kunt ook terecht in het filiaal in de Amsterdamse Bijenkorf.

Retour

Niet goed? Dan kun je binnen 14 dagen je producten terugsturen en krijg je het geld terug aan de hand van je betaalmethode. Heb je dus via creditcard betaald? Dan wordt het bedrag ook teruggestort op je creditcard.