Close up: Sergio Rossi’s Cachet pump

Het powerhouse van schoenenlabel Sergio Rossi staat al sinds de jaren ’60 bekend als synoniem voo elegantie, vrouwelijkheid en onberispelijk comfort en kwaliteit. Onder creatief leiding van Angelo Ruggeri wordt nu Sergio Rossi’s signature pump onder handen genomen – de Cachet pump- een schoen die elk seizoen terugkomt in nieuwe kleuren en materialen.

Cachet pump 2014

De Cachet pump is een court shoe voorzien van een platform en stiletto hak. De amandel-vormige opening bij de teen is één van de kenmerken van de Cachet pump en maken de pumps iconisch. Dit seizoen is de Cachet verkrijgbaar in zwart, nude en rood.

Close up: Sergio Rossi’s Cachet pump. Alles over de Cachet pump van schoenendesigner Sergio Rossi. Een echte musthave en aanvulling voor de kast!

Celebs

De Cachet pump is een schoen die al meerdere malen over de rode loper heeft geparadeerd en is gespot aan de voeten van menig celeb. Onder andere Drew Barrymore ging voor zwart en Carrie Underwood, Zooey Deschanel en Camilla Belle gingen voor zilver metallic. Het is een basis pump die altijd kan en nooit out of date is! Een aanvulling voor elke outfit en de investering waard!

Leuk weetje

Elk paar wordt tenminste 120 keer gecheckt voordat deze de fabriek verlaat.