Jimmy Choo’s & Manolo Blahniks van Victoria Beckham tegen spot prijsje.

Meer dan 20 dozen vol kleding en schoenen zijn door David en Victoria Beckham gedoneerd voor de slachtoffers van de orkaan Haiyan die op 8 november een verwoestend spoor trok over de Filipijnen. Opbrengst van de verkoop gaat naar het Rode Kruis. Victoria Beckham heeft iedereen opgeroepen met gulle hand te doneren voor de Filipijnen.

Onder de kleding die verkocht werd waren luxe labels te vinden als Jimmy Choo, Dolce & Gabbana, Cavalli en Manolo Blahnik.

Spotprijzen

Voordat de openbare verkoop begon, stond er al een enorme rij enthousiastelingen buiten te popelen van ongeduld om naar binnen te kunnen om spullen te bemachtigen die door het superstar koppel zijn gedragen. Onder de kleding gedragen door Victoria waren stukken uit de gloriedagen van de Spice Girls, maar de meeste stukken stamden uit haar WAG dagen. Hoe je het draait of keert voor velen was het te gek om de hand te kunnen leggen op een fashionstuk voor een schappelijk prijsje, er waren al stukken te vinden voor 30 euro.

Twitter

Victoria had te voren al foto’s geplaatst op Twitter zodat mensen konden zien wat er te verwachten viel en had een heel weekend nodig om haar kleerkast te doorzoeken voor geschikte kledingstukken.

Twitter/@VictoriaBeckham

Beckhams bijdrage

Het Rode Kruis was blij met de spontane hulp die de Beckhams boden om een bijdrage te leveren om het leed van bijna  4 miljoen Filipijnen wat te verzachten.

Ebay? No Way!

Minder geslaagd was het feit dat sommigen hun goedkoop bemachtigde kleding op Ebay te koop aanboden voor driemaal de prijs de ze er voor betaald hadden. Laten we hopen dat deze mensen de opbrengst ook storten in de pot van het Rode Kruis en het niet voor hun eigen voordeel gebruiken.