Leren lopen op hakken? Volg foot fitness!

Yogalessen die je helpen  om te leren lopen op je meest pijnlijke stiletto’s? Dat kan! Althans in the Big Apple. Yamuna Zake, een New Yorkse Yoga lerares,  leert vrouwen hoe ze beter op hoge hakken kunnen lopen en staan. In deze lessen leer je hoe je moet bewegen, lopen en staan op de meest vreselijke hakken!

In de lessen van Yamuna leren vrouwen de vaardigheden om gracieuzer  en eleganter te lopen op stiletto’s, high heels en andere pijnlijke schoenen die normaal in de kast staan. De 59 -jarige stiletto guru maakt gebruik van verschillende technieken. Met behulp van onder andere bal rekwisieten die de voeten masseren leren studenten hoe ze hun gewicht beter kunnen verdelen. Ook worden de voet en kuitspieren zodanig getraind dat pijn na een avondje stappen tot het verleden behoort. De meest gemaakte fout?’’ Extreme voetproblemen ontstaan wanneer je staat in de teen van je stiletto, dat is hoe mensen eeltknobbels ontwikkelen,’’ aldus Yamuna.

Leren lopen op hakken? Volg foot fitness! Lees hier alles over het leren lopen op hakken. Dit kan met behulp van foot fitness! Lees hier alles over.

Need 4 Feet

Volgens Yamuna moet er veel meer aandacht besteed worden aan de voeten aangezien een derde van de botten in het lichaam zich in de voeten bevinden. Daarnaast hebben voeten een ongelofelijk vermogen en is dit één van de belangrijkste instrumenten van het lichaam’’, aldus de New Yorkse.

Keep your enemies closer

Het enige dat de studenten moeten meenemen naar de les? Hun meest pijnlijke, ondraagbare schoenen. Hierop worden oefeningen gedaan en leer je lopen op je meest vijandelijke hakken.

Nederland?

Yanuma’s stiletto lessen zijn in New York razend populair en is onder  vrouwen -met een liefde voor dure schoenen die ondraagbaar zijn -een echte hype geworden. Zou dit fenomeen binnenkort ook naar Nederland komen?

DVD

Kun je niet meer wachten? Dan kunnen liefhebbers alvast Yamuna’s foot fitness DVD bestellen als je wil leren lopen op je meest vreselijke high heels.