Copy the look: Nicole Scherzinger

Als ex- Pussycat Doll weet Nicole zeker hoe ze zich moet kleden. De meiden droegen toen al gewaagde en blote kleding en de zangeres is zeker niet bang om een beetje skin te showen. Dat zien we dan ook terug in de volgende outfit waar we voor jou een copy the look van gaan maken! 

Cut-out

‘Don’t you wish your girlfriend was hot like me?’ Dat moest Nicole vast hebben gedacht toen ze zichzelf die ochtend aankleedde! De zwarte cut-out croptop die ze aan heeft staat haar prachtig. De top combineert ze met een mooie zwarte, strakke legging. Jij kunt dat ook met deze Topshop top en legging van de Only. Op deze legging zitten leren details net als bij Nicole waardoor hij net iets meer pit krijgt. Door de lichtgrijze jas wordt de outfit wat minder donker. (H&M).

Red lips

Nicole we love the red bag! Wat een leuke, opvallende tas bij een redelijk donkere outfit. Onze rode tas is van de H&M en groot genoeg voor het hoognodige! Het liefst vermijden we witte schoenen zoveel mogelijk – het wordt zo snel vies -, maar met deze pumps weet de zangeres ons te overtuigen. Want wauw, dat staan die schoenen haar goed! Wij vonden een look-a-like bij Buffalo. 

Last but not least

Nagedacht over haar look heeft Nicole zeker. Zo is niet alleen haar tas rood, maar ook haar nagels en lippen zijn knalrood. Prachtig! Vergeet je verzameling ringen niet and you’re ready to look hotter than his girlfriend! Succes!

Tekst Karlijn van Mil