Je eigen tattoo op Louboutins

Altijd al een tattoo gewild op een andere plek dan je lichaam? Christian Louboutin maakt dit mogelijk! In een aantal wereldsteden lanceert het luxe label namelijk een service waarbij je je eigen custom made schoenen kan creëren door middel van je eigen tatoeage. Benieuwd?

In een aantal Louboutin winkels kun je de tatoeage die je op je lichaam hebt laten borduren op een paar schoenen van het modehuis. Origineel or what?! Ja dat dachten wij ook! Christian Louboutin zegt hierover: ‘’Ik ben op het idee gekomen door een cadeau dat ik maakte voor een vriend. Ik was bezig met het maken van een schoen voor hem en besloot deze te versieren met zijn tattoo. Ik realiseerde me dat veel vrienden van mij tatoeages hebben en dat het tegenwoordig onderdeel is van iemand identiteit: tatoeages zeggen iets over een persoon. Dit is dus mijn moderne manier van iets op maat maken’’, aldus Louboutin.

Reden genoeg dus voor de schoenenkoning om het concept commercieel neer te zetten. De service wordt aangeboden in alle mannen boetieks van Louboutin in Parijs, Los Angeles en Londen. Maar ook de dames kunnen hun Loubs versieren met hun eigen tattoo.  De ladies kunnen kiezen uit 4 klassieke stijlen waaronder: de Rollergirl flat, de Louis sneaker, de elegant Belle Ankle boot en de Highness pump. Hieronder vind je een aantal voorbeelden!