Musthaves: 4 x zomerschoenen

Deze zomer staat in het teken van verschillende mode trends. Metallics, reptielenprints en wit! Toch zijn er daarnaast een aantal zomerschoenen die echt niet mogen ontbreken in je garderobe. Benieuwd naar de ultimate summer musthaves onder de zomerschoentjes? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Max sneakers

Kleurrijke sneakers voor een ultieme sporty chic look zijn een must deze zomer. Maar er is altijd een uitblinker in het geheel. Deze zomer zijn dat de Nike Air Max sneakers. Ga voor de vintage modellen of de kleurrijke variant! To die for en eindeloos te combineren! Verkrijgbaar vanaf 69,95.

Nike Air Max 2013. Bekijk hier de Nike Air Max sneakers van 2013. Musthaves die zeker niet in je kast mogen ontbreken. Ontdek hier de musthaves.

Kenzo’s tijgerballerina’s

Nog steeds zijn menig fashionista besmet met de Tiger Fever van Kenzo. Mede hierom zijn deze tijgerballerina’s één van dé musthave items voor je garderobe. Ook zijn ze verkrijgbaar in te gekke kleurtjes! Denk: groen, wit, paars en zwart. Hebben? Ze kosten 260 euro en zijn onder andere te koop bij Paul Warmer.

Kenzo tiger ballerina 2013. Bekijk hier de Kenzo tiger ballerina van 2013. Musthaves die zeker niet in je kast mogen ontbreken. Ontdek hier.

Chanel espadrilles

Espadrilles maken deze zomer hun comeback en zijn hotter dan ooit! Met name de Chanel espadrilles zijn niet aan te slepen en veroveren de harten van heel wat Shoejunks. Toch zijn er genoeg andere alternatieven. Bij Zara en Mango vind je leuke modellen tegen een betaalbaar prijsje! Toch die van Chanel hebben? Ze kosten 321 euro.

Heeled Sandals River Island

Heeled Sandals á la Rihanna zijn hot! Denk aan een mooie T-strap heel of sandalen voorzien van twee simpele bandjes. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, want de Heeled Sandal is er deze zomer in oneindig veel varianten. Tips: River Island en Asos hebben een aantal prachtige modellen. Deze zijn afkomstig van River Island voor dé perfecte glamour look!

Zomerschoenen 2013. Bekijk hier de zomerschoenen van 2013. Musthaves die zeker niet in je kast mogen ontbreken. Ontdek hier de musthaves van 2013!