Mooie voeten

Met dit heerlijk weer zijn mooie voeten key voor bij je zomerse schoenen. Sandalen, slippers en wedges worden met het mooie weer uit de kast gehaald, maar ook de blote voeten. En laten we eerlijk zijn: onverzorgde voeten zijn een echte no go als je open schoenen draagt. Daarom hebben we hier alle tips & tricks voor je op een rij gezet die je stap voor stap op weg helpen naar een stel verzorgde, frisse en mooie voeten!

Neem een voetenbad

Je voeten wassen doe je natuurlijk iedere dag. Het beste kun je dat doen met een bruistablet in plaats van zeep. Een bruistablet tast ontsmet je huid en tast niet de natuurlijke beschermlaag van je huid aan. Neem dus een heerlijk voetenbad en doe hier een bruistablet in. Een ideaal verwenmoment, maar ook een must do voor mooie voeten. Droog je voeten daarna goed af en vergeet dit ook niet te doen tussen je tenen.

Scrubben

Het scrubben van je voeten geven je voeten een fris en schoon gevoel. Bovendien worden alle dode huidcellen verwijderd waarna je voeten babyzacht aanvoelen. Scrubben is ook belangrijk omdat de huid daarna een verzorgende crème beter kan opnemen.  Een voetscrub hoeft absoluut niet duur te zijn. Bij The Body Shop, en De Tuinen vind je betaalbare scrubs van goede kwaliteit.

Voetenbalsem

Je voeten hebben dagelijks heel wat te verduren en daarom is het heel belangrijk hier voldoende aandacht aan te besteden. Gebruik daarom een voedende crème of voetenbalsem die de droge en/of harde huid verzacht.  Een aanrader is de Voedende Crème van Scholl die tegelijkertijd ook de teennagels verzorgt en eelt en hielkloven helpt te voorkomen.

Mooie voeten. Alles voor mooie voeten lees je hier! Ontdek hier alles voor mooie voeten: scrubs, voetenbadjes, gel, crème, nagellak en veel meer.

Hielkloven

Mooie voeten gaan niet gepaard met hielkloven. Heb je hier last van? Dan is het belangrijk een crème te gebruiken die dit tegengaat. Een aanrader is Hansaplast Repair & Care Anti-Hielkloven crème. Deze formule bevat bestanddelen die het natuurlijke genezingsproces activeren bij hielkloven. Smeer de droge plekjes elke ochtend en avond in voor een optimaal resultaat.

Mooie voeten. Alles voor mooie voeten lees je hier! Ontdek hier alles voor mooie voeten: scrubs, voetenbadjes, gel, crème, nagellak en veel meer.

Nagels lakken

Wat zijn mooie voeten zonder mooie tenen? Je teennagels zijn net zo belangrijk als je vingernagels. Een leuk kleurtje maakt dus zeker het verschil! Goed om te weten: houd je teennagels kort en knip ze recht af. Dit om ingegroeide teennagels te voorkomen. Breng eerst een kleurloze nagellak aan voordat je je nagels gaat lakken. Dit voorkomt dat je nagels geel worden. Tip: de Quick & Go lijn van Hema. Deze nagellak droogt terwijl je nog aan het lakken bent, ideaal dus!