Wannahave: Nike print sneakers

Nog op zoek naar leuke sport sneakers voor een goede workout, maar kun je geen leuke vinden? Neem dan even een kijkje bij de nieuwe collectie van Nike print Tr. Ze hebben namelijk een sportieve sneaker waar je helemaal wild van wordt! Een echte wannahave voor de Shoejunks die gek zijn op printjes en dan met name luipaard. Deze Nike print TR Fit 3 sneakers zijn versierd met een fashionable luipaard print en geven je tijdens een flink potje zweten toch dat luxe gevoel mee.

Nike print sneakers voor vrouwen. Lees hier alles over Nike print sneakers voor vrouwen en bekijk het aanbod. Ideale sneakers voor een goede work out.

Nike Tr Fit 3

Deze Nike Tr Fit 3 sneakers zijn een verbetering ten opzichte van zijn voorganger en bieden je meer comfort en flexibiliteit tijdens het trainen. Ook heb je het gevoel  bij de Nike Tr Fit 3 sneakers dat je op blote voeten sport vanwege het lichte gewicht van de sneakers. Zo licht als een veertje en ideaal tijdens een rondje hardlopen én natuurlijk perfect om een statement mee te maken. Hebben? Ze kosten $100 dollar omgerekend zo’n €109,95 en zijn verkrijgbaar via de online store van Nike. Wij zijn in ieder geval helemaal fan!

Luipaard print niet echt jouw ding? De Nike Tr Fit 3 sneakers zijn er ook in andere varianten. Bekijk ze hieronder!

Nike Tr in zwarte witte strepen. Lekker basic, maar super vrouwelijk.

Nike print sneakers voor vrouwen. Lees hier alles over Nike print sneakers voor vrouwen en bekijk het aanbod. Ideale sneakers voor een goede work out.

 

Nike Tr met verfvlekken. Voor echte daredevils!

Nike Tr sneakers voor vrouwen. Lees hier alles over Nike tr sneakers voor vrouwen en bekijk het aanbod.  Ideale sneakers voor een goede work out.