I love shoes: Karl Lagerfeld sneakers

Sneakers zijn deze zomer fashion favoriet en zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Daarnaast zijn sneakers geschikt voor bijna elke gelegenheid. Denk aan festivals, shoppen en lange strandwandelingen. Verder kan je ze het hele jaar door dragen, zowel ‘s winters als de ’s zomers zijn het dé ideale schoenen. Kortom, dé perfecte musthave voor je schoenen garderobe. Daarom gingen wij op zoek naar leuke sneakers voor de zomer van 2013. Wij spotten deze knalroze sneakers van niemand minder dan Karl Lagerfeld. Leuk, comfi en fashionable!

I love shoes: Karl Lagerfeld high top sneakers. Bekijk hier de high top sneakers van Karl Lagerfeld, een echte musthave voor je schoenenkast.

De high top sneakers van Karl Lagerfeld hebben een hielhoogte van ongeveer 4 cm. In de sneakers zit een hoogte verwerkt van 2.5 cm die je nét even wat extra lengte geven. Deze felroze sneakers hebben dezelfde kleur veters en op de wreef staat er op het hardware KARL gedrukt.  De schoenen hebben een zwarte zool en zijn eindeloos te combineren met tal van outfits en looks. Voor de zomer is het leuk deze sneakers te combineren met een kort shortje en een los shirtje. Is het wat kouder? Ga dan voor een skinny jeans. Tip: werk met basiskleuren als zwart, donkerblauw en wit om de sneakers extra te laten opvallen. Ze zijn immers niet voor niets roze! Hebben? De sneakers kosten € 299 en zijn verkrijgbaar via Netaporter.com.