Dolce & Gabbana komt met ‘cage heels’

Wil je opvallen? En heb je geld over om rare dingen te doen? Dan behoor je vermoedelijk tot de doelgroep van Dolce & Gabbana! Want met de nieuwe ‘cage heels’ van het merk maak je een excetrieke statement. Een beetje vreemd, maar toch mooi vonden we op de redactie.

In een gouden kooi

Het merk is duidelijk geïnspireerd door een kooi. Maar… waarom? Misschien hebben ze zich laten inspireren door Prison Break, maar dan wel op een Romeo en Juliet-achtige manier aangezien het ontwerp je het meest daaraan doet denken. Versierd met gouden tralies, fluweel en rozen: pure romantiek.

Het goud en bordeaux rode fluweel geven de schoen wel echt een klassiek romantische uitstraling. Maar of het comfortable is weten we niet. We denken van niet eerlijk gezegd. Maar je staat er vermoedelijk wel mee in de spotlight. Want opvallend: dat zijn deze wedges zeker.

Ontdek de extreme cage heels van Dolce and Gabbana! Dit excentrieke ontwerp is een echte fashion statement. Alles over Dolce and Gabbana.

Collectie 2013

Het ontwerp maakt deel uit van de catwalk collectie van 2013. Kun je het waarderen? Dan hebben we goed nieuws, want bij de schoenen zijn bijpassende oorbellen en een tas gemaakt. Geheel in de stijl van de schoenen waardoor er een perfecte match ontstaat tussen de accessoires.

Met hakken die 6,5 centimeter hoog zijn en een adviesprijs van 5300 euro op Net-a-Porter, zijn de Dolce en Gabbana heels echt een kostbare investering. Voor de lief – en lefhebbers dus. 

Ontdek de extreme cage heels van Dolce and Gabbana! Dit excentrieke ontwerp is een echte fashion statement. Alles over Dolce and Gabbana.