Tom Ford lente 2014: Sky high

Wie denkt alles te hebben gezien op het gebied van schoenen, heeft het mooi mis! Dit voorjaar verrast Tom Ford ons met laarzen waarvan het einde nabij is. Zowel de hak als de laarzen zijn sky high! Denk geen knie-of dijlaarzen maar beenlaarzen? Ja je leest het goed. Laarzen waarvan het einde zoek is en die net zo goed kunnen dienen als vervanging van je broek. Opvallend en eyecatching zijn deze laarzen zeker. Bovendien moet je over een paar killer legs beschikken, wil je op deze laarzen kunnen paraderen!

Eyecatching

Tom Ford weet ons elk jaar weer te verrassen met een inspirerende collectie. Zowel op het gebied van kleding en zonnebrillen is Tom Ford een pionier als het gaat om exclusieve designs. Maar ook wat schoenen betreft lanceert de designer de ene na de andere hype. Zo ook bij deze laarzen die bij een ieder in het oog springt. Van open modellen tot laarzen bezet met kant en versierd met borduursels en studs.

Status: Lef!

Je moet wel durven, want deze boots zijn niet voor iedereen weggelegd! Ook moet je helaas beschikken over een paar slanke benen á la Doutzen Kroes aangezien je benen bij deze laarzen in the picture staan.

These boots are made for walking?

In Italië zijn ze fan van deze laarzen. Zo werd mode icoon Anna Dello Russo al gespot op een paar Tom Fords uit de voorjaarscollectie van 2014. Maar de vraag blijft toch: zouden deze boots ook aanslaan in Nederland? Wat denk jij? Zie jij jezelf al lopen op deze opvallende laarzen?