High heels met een architectonische touch

Grensverleggend? Dat zijn de schoenen van Julia Kaldy. Deze Hongaarse ontwerpster heeft een duidelijke visie als het om haar schoenen gaat. Haar creaties van de ‘Construct’ collectie zijn een mix tussen  negatieve ruimte, strakke lijnen en geometrische vormen. Deze mix zorgt voor een prachtig effect. Het resultaat? High heels voorzien van opvallende rasterlijnen als hak die kriskras door elkaar lopen , een kroonjuweel op haar collectie. Deze schoenen werden getoond tijdens de Parijse Fashion Week en viel meteen in de smaak bij tout fashion land.

High heels met een architectonische touch. Lees hier alles over high heels met een architectonische touch. Bekijk de high heels hier. Ontdek nu!

Hoge hakken, avant garde en architectuur. Is het een gebouw? Nee dit is het nieuwste ontwerp van designer Julia Kaldy. Ze houdt van opvallen en origineel, met deze high heels doe je dat zeker. Niet gemaakt voor lange afstanden, maar er zullen zeker heel wat hoofden omdraaien als je langs loopt op deze kunstwerken. Een mix tussen modern en kunst, dat is de beste benaming voor deze schoenen. Door middel van verschillende stokjes is de hak opgebouwd. Of ze lekker lopen is nog maar de vraag. Maar hou je van opvallen? Dan zit je goed met deze killer heels. Dit is overigens niet het enige gekke ontwerp van Julia. Op haar website Juliakaldy.com vind je genoeg aparte en originele schoenen. Een statement maken doe je zeker met deze heels aan je voeten.

Naast schoenen ontwerpt Kaldy ook tassen op vergelijkbare wijze waar ze gebruik maakt van minimalistische kenmerken.

High heels met een architectonische touch. Lees hier alles over high heels met een architectonische touch. Bekijk de high heels hier. Ontdek nu!