Musthave: Chanel oorbellen

Wat gaat er beter gepaard met mooie schoenen dan goede accessoires. Accessoires zijn naast schoenen en een goede tas ‘key’ voor het perfectioneren van je look! En je kan er niet genoeg van hebben! Mooie kettingen, oorbellen, armbanden name it! en iedere fashionista heeft wel een aantal goede statement accessoires in de kast liggen. Maar er zijn accessoires waar menig fashionjunks een moord voor zouden doen… je raad het al! Chanel oorbellen zijn een droom musthave voor ieders sieradenkistje. Naast de espadrilles zijn ook de oorbellen tegenwoordig mega populair. Een item dat eigenlijk onmisbaar en tijdloos tegelijk is. Want laten we eerlijk zijn: wie fashion zegt, denkt aan Chanel.

Chanel oorbellen zijn tegenwoordig erg gewild, met name vintage modellen veroveren steeds meer de harten van menig fashionista. Toch kleeft er een prijskaartje aan zowel de nieuwe als de oudere modellen. Tweedehands items zijn meestal wel iets goedkoper.

Nieuwe Chanel oorbellen

Deze oorbellen bevatten vaak stekers en zijn minder opzichtig vergeleken met Chanel vintage modellen. Steentjes en subtiele designs zie je tegenwoordig veel bij Chanel. Maar ook parels zijn- net als vroeger- onderdeel van Chanel’s signature stijl. Ook deze komen terug in de oorbellen van Chanel. Naast oorbellen zijn de statement kettingen van Chanel altijd bezaaid met parels. Hieronder vind je een aantal nieuwe designs.

Musthave: Chanel oorbellen. Lees hier alles over Chanel oorbellen. Ontdek Chanel oorbellen hier. Vintage Chanel, Chanel espadrilles en veel meer!

Vintage Chanel

Vintage Chanel oorbellen worden vaak gekenmerkt door een clip en geen steker. Vaak zijn ze groot, goud en wordt er gebruikt gemaakt van parels. Een nadeel is wel dat de zware clip oorbellen van Chanel kunnen afglijden van je oorlel. Zorg dus wel dat je de oorbellen eerst past voordat je ze echt koopt. Benieuwd? Hieronder vind je een aantal typische Chanel vintage oorbellen. Wij vinden ze te gek!

Musthave: Chanel oorbellen. Lees hier alles over Chanel oorbellen. Ontdek Chanel oorbellen hier. Vintage Chanel, Chanel espadrilles en veel meer!

Chanel kopen

In Nederland kan je terecht voor vintage Chanel oorbellen bij de Designer vintage winkel van Danie Bles in Amsterdam. Hier vind je regelmatig prachtige vintage sieraden van het Parijse modehuis. Ook kan je een kijkje nemen op designer-vintage.com waar vraag en aanbod samenkomen. Vaak worden hier prachtige vintage Chanel oorbellen aangeboden.

Rihanna

Ook de celebs zijn gek op Chanel oorbellen. Neem bijvoorbeeld Rihanna die een groot fan is van het Franse modehuis. Ze wordt regelmatig bezaaid met Chanel items gespot. Vooral vintage Chanel accessoires als kettingen, riemen en oorbellen zijn vaak onderdeel van Riri’s outfit. Maar ook sneakers en hele zomercollecties vind je in haar garderobe. More is more denkt Rihanna, maar als we in haar schoenen zouden staan deden we precies hetzelfde. Shine bright like a diamond!