De Victoria’s Secret show: de werkelijkheid

In haar jaarlijkse viering van perfecte lichamen, ellenlange benen, glitter & glamour, celebs en uitbundige vleugels, vond onlangs de beroemde catwalk show van Victoria’s secret plaats. De show met beroemde Angels als Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldrigde, Cara Delevingne en natuurlijk onze Doutzen Kroes vond plaats in The Lexington Armory in New York. Maar voordat de Angels hun entree maken op de catwalk komt er heel veel bij kijken. Want backstage en in de aanloop naar de show toe komt er heel veel bij kijken. Hoe de Victoria’s Secret show er in werkelijkheid uitziet?

Security

Ten eerste in de beveiliging extreem hoog. Met hordes van schreeuwende fans die zich buiten verzamelen om ook maar een glimp op te vangen van de vele celebs en Angels, is een strak security regime noodzakelijk. Binnen sneaken tijdens een VS show? Dacht ’t niet. Met speurhonden en de strenge security is de kans op binnenglippen voor de gewone stervelingen zo goed als 0.

9 maanden planning

Wie denkt dat een catwalk show van Victoria’s Secret binnen no time georgansieerd wordt heeft het mooi mis. Na 9 maanden van planning en voorbereiding met meer dan 35 modellen is het organsiren van de show een fulltime job op zich.

De beroemde vleugels

De ontwerpen van de vleugels worden op de handgemaakt en de designs worden bepaalde door VS. Het is aan de vleugelmakers deze tot leven te brengen en uiteindelijk worden deze gedragen door de modellen. En hoewel Doutzen, Adriana en Alessandra over de catwalk paraderen alsof het niks is, zijn de vluegels alles behalve licht. Het gewicht van een paar vleugels kan oplopen tot wel 12 kilo! Het dragen van de beroemde wings is dus geen makkie!

Workout

En wie denkt dat je zomaar de status van ‘’Angel’’ bemachtigt heeft het mooi mis. Een geweldig lichaam en een mooi snoetje is tegenwoordig niet meer voldoende om bekroond te worden tot een VS Angel. Het draait nu ook om persoonlijkheid. Bovendien trainen de Angels zich kapot 6 weken voordat de show begint. Zo is bekend dat Doutzen twee keer per dag sport en een streng dieet volgt van verse groenten, fruit en proteïnen. Leuk om te weten: De Angels worden ook wel vergeleken met topsporters!

Alles over Victoria's Secret: de waarheid en werkelijkheid achter de shows en ‘t label. Ontdek alles over de Victoria's Secret shows en de waarheid.