Herfst musthave 2014: cowboy boots

De zomer is volop aan de gang, maar in modeland zijn ze langzamerhand bezig de nieuwe herfst collectie in de rekken te hangen. Bij de grote modeketens als Zara en H&M vind je nu al de eerste pre fall essentials, maar ook bij de luxe modemerken komt de nieuwe collectie voor aankomend seizoen al binnen. Eerder schreven we al over de pre-fall trends voor de herfst van 2014. Er is eentje die er met kop en staart boven uitspringt en dat is het Wilde Westen.

Chanel

Gespot op de catwalk bij Chanel die de herfst collectie presenteerde onder de naam Paris Dallas. Karl Lagerfeld pakte flink uit met zijn western chique look. From head to toe in de stijl van de cowboys : suède franjes, bandana’s, printjes en natuurlijk cowgirl boots! Deze maken je outfit compleet deze herfst en het lijkt erop dat wel meer merken aan de slag gaan met de klassieke western boot.

Cowgirl boots 

Merken als Gianvito Rossi, Isabel Marant en Valentino doen voor aankomende herfst volop mee aan de western/cowboy boots. Franjes, een brede hak en materialen als suède en leer passeren de revue. Misschien heb je nog een paar boots van een aantal jaar geleden in de kast staan. Je Sendra’s of Sancho’s bijvoorbeeld?