Funny find: Deze slippers zijn geïnspireerd op kaasfondue!

Is dit de nieuwste rage op het gebied van slippers? Het barefoot gevoel is in schoenenland tegenwoordig helemaal hip. Maar wat als je je eigen blote voeten ervaring kan creëren gewoon met…fondue? Even onderdompelen en klaar is kees. Een Japanse designer wist een paar slippers te ontwerpen die eruitzien als kaasfondue! Bizar? Ja, dat is het ook!

Funny find: Deze slippers zijn geïnspireerd op kaasfondue! Kaasfondue aan je voeten? Hoe bizar. Ontdek de kaasfondue slippers hier. Grappig en leuk!

Tenenkaas

De Japanse designer Satsuki Ohata komt wel met een hele innovatieve slipper op de markt. De ontwerper heeft een paar slippers uitgevonden die geïnspireerd zijn op het fondue-proces. Deze slippers smelten om je voeten heen waardoor ze eigenlijk altijd passen. Het materiaal dat hiervoor wordt gebruikt is PVC dat wordt verhard op temperaturen tussen de 200 en 300 graden Celsius. Normaal hebben we het niet zo op tenenkaas, maar deze wax-achtige slippers zijn misschien wel dé uitkomst als je even geen zin hebt in een paar hakken. We moeten wel zeggen: aantrekkelijk zien ze er niet uit!

Funny find: Deze slippers zijn geïnspireerd op kaasfondue! Kaasfondue aan je voeten? Hoe bizar. Ontdek de kaasfondue slippers hier. Grappig en leuk!

Een tweede huid

Het voelt aan als een tweede huid met deze fondues-slippies aan je voeten. Bovendien zien ze er ook nog erg flexibel uit. Je kunt de slippers ook wassen volgens de designer. Momenteel zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van een kit. In de tussentijd is het waarschijnlijk het beste om dit niet uit te proberen met kaas…