Kerstcadeau Kim Kardashian: afschuwelijke Hermes Birkin tas!

Iedere vrouw droomt wel van een geweldige designer bag. Een Chanel of Hermes Birkin bag staat op de musthaves-list van menig fashionjunk. Ze kosten meer dan een maand huur of zeg gerust een aantal maanden huur, maar toch kosten deze tassen een schijntje voor sommige mensen in deze wereld. Neem bijvoorbeeld Kanye West die zijn lief Kim Kardashian deze Hermes Birkin bag cadeau gaf voor kerst. Kim plaatste op Instagram een foto van de tas. Helaas was niet iedereen te spreken over haar kerstcadeau. Waarom? De Hermes Birkin bag is namelijk beschilderd met een vreselijk plaatje dat veel weg heeft van een Middeleeuwse orgie voorzien van naakte lichamen en demonen.

Als het om Kanye gaat moet alles over de top. Helaas lijkt ’t erop dat hij dit keer de plank heeft misgeslagen aangezien één van de meest gewilde tassen is voorzien van een vreselijk schilderij! Ook Kim’s fans zijn not amused en op Instagram verschijnen reacties als ‘Ugly’, ‘Such a Waste’ en ‘Vomit’.

De meesten vragen zich af: Was een Birkin bag alleen niet voldoende? Aangezien deze tassen beginnen bij een slordig prijskaartje van €6500 euro. Maar voor Kanye is dit natuurlijk een schijntje en liet de Birkin Bag nog eens ‘pimpen’ door kunstenaar George Condo met een schildering waar niet iedereen over te spreken is. En aangezien schilderijen van deze kunstenaar met gemak oplopen tot over de 1 miljoen dollar, zal Kim in het bezit zijn van een hele dure Hermes Birkin bag.

Beeld: Instagram/ Kim Kardashian