Hans Ubbink ontwerpt schoenenlijn voor heren

Niemand minder dan Hans Ubbink heeft een schoenenlijn gelanceerd. De Nederlandse designer die met name bekend staat om zijn spraakmakende campagnes en uitgesproken ongewone visie op mode, komt met een eigen schoenenlijn, genaamd sHU.s. De schoenenlijn is uitsluitend voor heren, dus sorry dames!

Voor je hUBBI

Zoals we Hans Ubbink kennen houdt hij van een rebelse touch in combinatie met klassieke kenmerken. Dit heeft hij ook verwerkt in de schoenenlijn. Zo maakt hij gebruik van ‘cracked leather’ , waardoor het er even net wat ruiger uitziet. De collectie bestaat uit brogues en nette klassieke schoenen. Het leuke is dat de collectie veelzijdig is waardoor de schoenen geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Zowel op kantoor onder een mooi pak of off duty onder een jeans.

Alles over Hans Ubbink schoenen. Lees hier alles over de schoenen van Hans Ubbink. Zijn eigen schoenenlijn heet sHU.s. Ontdek hier alles over.

Hans Made

De schoenen worden met de hand gemaakt door een bedrijf in Portugal, maar bevat het label “Hans made’’ als knipoog. Dit label is te vinden op de tong van de schoenen. Het leer dat wordt gebruikt is afkomstig uit ofcourse modeland Italië.

Hebben?

De schoenen zijn verkrijgbaar via de webshop van Hans en prijzen beginnen vanaf €279.95.

BNN

In Nederland is Hans Ubbink inmiddels een begrip en vele celebs zoals Ellen ten Damme, Beau van Erven Dorens, Waldemar Torenstra, Bart Chabot en Isa Hoes worden regelmatig gespot in zijn designs. Naast celebs worden zijn ontwerpen ook gebruikt in films, tv-programma’s en theatervoorstellingen.

Beeld: http://www.hansubbink.com