Givenchy sneakers women 2014

Zwart-wit, een combinatie die eigenlijk nooit uit de mode is en die we elk seizoen wel ergens zien opduiken. Zo zijn modehuizen Balmain, Rodarte en Ralph Lauren aankomend voorjaar grote voorstander van de combinatie, maar dan net even anders.

Schaakmat

We zien bij deze modehuizen dat het schaakbord anno 2014 een grote inspiratiebron blijkt te zijn voor modeland. Jasjes, broeken, ladysuits etc. Maar ook op het gebied van schoenen zijn de zwart witte vierkantjes hot! Givenchy lanceert dit seizoen een sneaker met de bekende print.

Givenchy sneakers

Deze stoere gympen van Givenchy zijn een bekend design. Zo was dit ontwerp in voorgaande seizoenen te krijgen in basiskleuren als zwart en wit. Maar voor de lente gaat het Franse modehuis een stapje verder en mixt en matcht de twee extremen die perfect bij elkaar passen in één schoen. Het resultaat? Deze stoere sneakers van gewoven kwaliteit voorzien van een klittenband riem in dezelfde print. Hebben? Deze Tyson black and white woven leather Givenchy sneakers kosten €795 en zijn verkrijgbaar via netaporter.com.