Musthaves 2013: Kenzo tiger ballerina’s

Wie kent ze niet? Dit voorjaar is de Tiger Fever nog lang niet afgelopen en behoort Kenzo nog steeds tot één van de musthave merken. Dit seizoen verwerkt Kenzo de beroemde tijgerprint op truien, tassen én schoenen. Eén van de musthaves van 2013 zijn nu al de tijger ballerina’s. Met deze platte schoentjes kom je de zomer comfortabel & stylish door.

Kenzo tiger ballerina’s Musthaves 2013: Kenzo tiger ballerina schoenen. Lees hier alles over de musthaves 2013: de Kenzo tiger schoenen. Nu al de musthaves van 2013!

De ballerina schoenen van Kenzo zijn nu al legendarisch en overal uitverkocht. In 2013 is de Kenzo tijger bij vele modebloggers en fashion lovers nog altijd geliefd. De musthave van 2012 was met stip de groene tijgertrui van Kenzo. Maar dit seizoen lanceert het populaire modehuis in een soortgelijke kleur groen matching tijger ballerina’s.  Naast groen zijn er ook de kleuren donkerpaars, zwart en wit. Elke fashionista kan dus kiezen uit haar favoriete kleur. Naast deze ballerina’s zijn er ook tassen die voorzien zijn van de beroemde tijgerkop. Toch moet je wat overhebben voor deze musthaves, want de ballerina schoenen van Kenzo zijn verre van goedkoop. Ze kosten maar liefst 260 euro! Dus ben je vastberaden deze muiltjes aan te schaffen? Dan kan je alvast beginnen met sparen. Daarnaast moet je er snel bij zijn, want er liggen voldoende shoejunks op de loer! Bij populaire schoenenwinkel Paul Warmer zijn de tijger ballerina’s te koop. Zijn ze daar uitverkocht? Houd dan luxe websites als netaporter en mytheresa in de gaten en wie weet ben jij één van de gelukkigen!