Roberto Cavalli campagne 2014

De lente/zomer collectie van Roberto Cavalli staat in het teken van prints, dieren en statement accessoires. De dierenkoning van de mode weet hier maar al te goed raad mee en weet ons altijd te verassen met een collectie waar we –hoe kan het ook anders-wild van worden! Wie zien luipaardprintjes, tribal details en python broeken. Kortom, een glamorous lente collectie bestaande vloeiende silhouetten.

Cavalli en prints

De collectie is geïnspireerd op de films die te zien zijn op het witte doek. Topmodel Iselin Steiro is gehuld in sensuele jurken, eyecatching tassen & sieraden  en van top to bottom in klassieke dierenprints. De Italiaanse designer heeft wederom weer eens een prachtcollectie weten neer te zetten. Want ondanks dat prints vaak druk en ordinair kunnen tonen, weet Cavalli er altijd een chique draai aan te geven. En dat geldt ook voor deze collectie.

De nieuwe collectie ademt de sfeer van Maison Cavalli: stylish en glamorous ten top! De campagne is ook de bewonderen in video vorm. Bekijk deze hieronder.