Giuseppe Zanotti en Beyonce werken samen aan schoen

Ooit al in de schoenen van Beyoncé willen lopen? Dan kan dat straks… letterlijk! Waarschijnlijk zijn de echte fans hier al op de hoogte van, maar we hebben het er gewoon weer over. Schoenenlabel Giuseppe Zanotti slaat de handen in een met niemand minder dan Beyoncé. Queen B en Zanotti gaan  samen een schoen op de markt brengen die heel wat modeharten gaan veroveren.

Beyonce & Giuseppe Zanotti

‘’Ik werk momenteel aan een schoen met Beyonce’’, aldus de Italiaanse designer die in het verleden ook al samenwerkte met Kanye West.  Het gaat om een paar schoenen en volgens Zanotti zijn ze het design momenteel aan het finetunen met Bey’s stylist. Beyonce geeft aan wat ze wel en niet mooi vind aan de schoen.  Volgens de designer weet de superster heel goed wat ze wilt en heeft ze duidelijke ideeën. Het is overigens niet de eerste keer dat Giuseppe Zanotti samenwerkt met Queen B. De eerste keer dat de twee samenwerkte was in 2013 waar de designer zorgde voor al haar schoenen tijdens de Mrs Carter Show World Tour.

Super stiletto 

Belangrijk! Je hoeft niet superlang te wachten voordat de schoenen van Bey te koop zijn. Ook is het design al bekend: een stiletto voorzien van een ultra dikke platform. Binnen twee weken moeten de schoenen te koop zijn. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Flickr