Hot or not? De bikersandaal

Bikerboots floreren al enige tijd in het modebeeld en elk bekend en onbekend merk heeft wel een paar biker laarzen in de collectie zitten. Zwart, met studs, gespen of andere stoere detaills, noem ’t en je ziet ze in allerlei verschillende designs. Maar al gehoord van de biker sandaal?

Giuseppe Zanotti

Bij Giuseppe Zanotti houden ze van vernieuwing en met de biker sandaal heeft het Italiaanse schoenenmerk een streepje voor op de rest. Met ritsen en gespen weet de designer een compleet nieuw ontwerp neer te zetten.

Hot or not? De bikersandaal. Lees hier alles over het nieuwe design: de bikersandaal. Hot or not? Oordeel zelf over dit nieuwe it-item. Lees alles hier.

De sandaal

En aangezien de sandaal langzaamaan steeds meer en meer voorkomt in het mode- en straatbeeld kunnen we ook steeds meer verschillende designs verwachten. De gladiator sandaal was al een bekende net als de gezonde Birkenstocks, maar met de komst van de bikersandaal lijkt een nieuw model te zijn geboren.

Prijs

Voor deze van Zanotti moet je diep in de buidel tasten. Prijs 650 euro. Maar wij voorspellen dat het niet lang zal duren voordat andere merken en fast fashion ketens de bikersandaal opnemen in het assortiment. Dus jou even te duur? Dan moet je nog even wachten!