Gezond fastfood: hamburger sneakers

Zal Moschino een trend hebben ontketend met de McDonalds trui voor aankomende herfst? Het lijkt erop dat meer merken zich laten inspireren door de fastfood industrie! Het Amerikaanse schoenenmerk Saucony heeft een nieuw paar sneakers ontworpen die je voortaan kunt bestempelen als gezond fastfood! Het lijkt erop dat het bruine broodje, mayo, ketchup en sla een grote inspiratiebron zijn geweest voor deze eigenzinnige sneakers!

Hamburger sneakers

In samenwerking met een Britse retailer ontwierp Saucony deze sneakers geïnspireerd op de hamburger. Als kers op de taart krijg je er ook nog eens een soort ‘takeout’ schoenendoos bij geheel in de stijl van fastfood ketens met rood-witte vierkantjes!

Gezond fastfood: hamburger sneakers van Saucony. Dit is pas gezond fastfood! Deze burger sneakers van het Amerikaanse label Saucony! Ontdek nu!

Gezond fastfood

Het lijkt erop dat deze sneakers dus vallen onder gezond fastfood! Het grappige is dat de kleuren die voorkomen in een echte hamburger ook voor komen in de sneakers. Rood van ketchup, mayonaise kleurige veters, groen van sla en bruin van de burger. Dat is pas een originele manier om die Big Mac eraf te rennen!

Prijs

Er zijn ‘slechts’ 5000 paar sneakers gemaakt dus wees er snel bij! Prijs 135 dollar omgerekend zo’n 100 euro. Online te koop via beide retailers.