Musthave 2014: Toga cut out loafers

Ben je een fan van vintage looks met een moderne touch? Dan zijn deze western inspired loafers van Toga misschien iets voor jou. Dit eigenzinnige merk weet waar echte Shoejunks van houden en introduceren de ene na de andere eyecatcher. Zo ook deze loafers met leer, gaas  en cut out details.

Western cowgirl

Western lijkt een grote inspiratiebron in 2014. Zo introduceert Chanel aankomend najaar een Paris Dallas collectie geïnspireerd op Amerikaanse western films. Maar ook voor de zomer zien we veel western invloeden. Denk bijvoorbeeld aan de denim on denim trend, bandana’s en schoenen met een cowgirl-achtige vibe. Deze loafers lijken een mix te zijn tussen chic & Amerikaanse country look. Ideaal dus voor de overstap van de lente naar de zomer.

Musthave 2014: Toga cut out loafers. Alles over de Toga cut out loafers, western en een echte musthave voor de zomer van 2014. Bekijk hier.

Kenmerken 

Deze Toga cut out loafers zijn voorzien van een klein bescheiden hakje van 3 centimeter. De loafers hebben cut out details waarbij de huid te zien komt, een roze neus en zilver hardware. Prijs €355.