Get the look Rosie Huntington-Whiteley in Balmain en Isabel Marant

Victoria’s Secret model Rosie Huntington-Whiteley paradeerde door de straten van Londen alsof ze als vanouds over de catwalk liep. Hoewel de blonde schone een mix & match outfit droeg van verschillende merken, vormden de items toch een geheel. Geen wonder dat ze regelmatig wordt gespot op de best dressed list van Styleist.

Balmain blazer

In een blazer van Balmain, een tas van Lanvin, een broek van Balenciaga en boots van Isabel Marant werd Rosie gespot in Londen. De Balmain blazer van Rosie is inmiddels overal uitverkocht dus helaas moeten we het doen met een paar jaloersmakende shots. Ze droeg een double breasted blazer van het Franse modehuis met zware schoudervullingen. Grote schouders zijn kenmerkend voor Balmain en worden zowel op blazers als jurken vaak aangebracht.

Lanvin For Me Medium Bag

Deze aubergine-kleurige tas van Lanvin is zowel praktisch als fashionable. Door de vele vakjes kun je makkelijk je spullen indelen en eenvoudig terugvinden. Hebben? De tas van Rosie is verkrijgbaar via neimanmarcus.com.

Get the look Rosie Huntington-Whiteley in Balmain en Isabel Marant. Bekijk hier de foto's en items van Rosie Huntington-Whiteley in Isabel Marant.

Étoile Isabel Marant Tacy Boots

Deze boots van Isabel Marant zijn een echte eyecatcher. Deze suède enkellaarsjes zijn te koop via Barneys.com en kosten $1,505 dollar.

Balenciaga Paisley-print mid-rise skinny jeans

De broek van Rosie is van Balenciaga en voorzien van een paisley print. Deze broek is momenteel te koop via matchesfashion.com. Deze mid rise skinny kost €438. 

Get the look Rosie Huntington-Whiteley in Balmain en Isabel Marant. Bekijk hier de foto's en items van Rosie Huntington-Whiteley in Isabel Marant.