Louboutin Nudes collectie: pumps in 5 verschillende huidskleuren.

Bij Louboutin denken we meteen aan de beroemde rode zool, maar nu komt de spraakmakende ontwerper met een hele originele collectie waar elke Shoejunk blij van wordt. Hij heeft namelijk een collectie pumps gelanceerd geïnspireerd op vijf verschillende huidskleuren. Denk daarbij aan licht beige tot donker chocolade bruin.

Christian Louboutin Nudes

De Christian Louboutin Nudes Collection, zoals de lijn heet biedt dus voor elke fashionista wat wils ongeacht de huidskleur. Bovendien zijn huidskleur pumps een must in je schoenenkast. Puur omdat schoenen in de huidskleur je langer en slanker doen lijken. Doordat je een pump draagt in de kleur van je huid, worden de benen optisch verlengd en met name voor korte vrouwen is dit een groot voordeel. Natuurlijk hebben alle pumps een gemeenschappelijke overeenkomst, namelijk de rode zool.

Louboutin Love

Voor zover wij weten is Louboutin de eerste designer die een speciale collectie op de markt brengt die bedoeld is voor verschillende huidskleuren. Niet gek als je bedenkt dat Louboutins door heel veel vrouwen wereldwijd wordt gedragen. Van blonde en getinte tot donkere vrouwen, iedere vrouw koestert wel een beetje liefde voor de schoenen van Louboutin. En met de komst van deze lijn wordt dat alleen maar versterkt! De Nude collectie is verkrijgbaar via de officiële site van de designer. Momenteel is alleen het Pigalle model verkrijgbaar in de verschillende huidskleuren. 

Je kunt kiezen uit de onderstaande kleuren. Alle hakken hebben een hoogte van 10 centimeter.