New Years Heels: Studs

Een echte Shoejunk heeft nooit genoeg schoenen, daarom hebben we vandaag een leuke, stoere heel sandal voor je! Handig, want we geven je alle info en zelfs stijltips. Leuk voor Oud & Nieuw of gewoon voor een ander feestje!

Kenmerken

Deze heels zijn te koop via ASOS voor €42,84 maar je kunt ze ook bij de New Look halen, dit is namelijk het merk! De schoenen hebben een hoge blokhak van 10 centimeter, handig want dit is niet te hoog en je kunt het er lang op volhouden. De hak geeft de schoen een wat stoerdere look, dat komt omdat hij versierd is met zwarte studs en steentjes. Door de peeptoe zitten je voeten goed strak en kun je er niet zomaar uitglijden, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. De heels zijn makkelijk aan te trekken door het bandje, die je ook kunt verstellen voor als ze te groot zijn.

Stijltips

Wat erg leuk is in deze schoenen zijn glittersokken met een rafelrandje eraan. Combineer het met een Little Black Dress en een schattige, knuffelbare clutch voor een wat liever effect! Door de nep bril krijg je een wijzere look, wat nooit verkeerd is!

Tekst Karlijn van Mil