Bijzondere schoenen van Kobi Levi

Eerder schreven we al over Kobi Levi. Deze designer houdt van opvallen en zijn designs zijn dan ook alles behalve gewoon. De Israëlische ontwerper staat bekend om zijn experimentele schoenen en steekt dit niet onder stoelen of banken. Eén van zijn grootste fans is Lady Gaga en zij paradeert regelmatig op een paar custom made’s van Kobi. Zijn collectie met een hoge dosis avant-garde is zelfs in de smaak gevallen bij Britse keten Selfridges en zal te koop zijn in het warenhuis vanaf 22 oktober 2013. Benieuwd naar de designs van Kobi? Hier alvast een voorproefje!

 

Met een prijsklasse van  £650 – £2,050 zijn de schoenen van Kobi Levi alles behalve goedkoop. Maar als je nagaat dat elke schoen handgemaakt is en behoort tot een limited edition exemplaar, kan je erover nadenken een paar te kopen. Dat je opvalt is in ieder geval zeker. Denk aan schoenen in de vorm van een open gepelde banaan of pumps van het naakte lichaam van een vrouw. Innovatie ten top!

Kobi is in ieder geval laaiend enthousiast over zijn samenwerking met Selfridges. ‘’Ik nodig alle vrouwen uit om mijn schoenen te passen en te bezichtigen’’, aldus Kobi. Voor hem is dit een droom die uitkomt en hij kan niet wachten op reviews van zijn bijzondere schoenen.