Gespot: Givenchy wedge boots 2014

Givenchy introduceerde de wedge boot voor het eerst op de herfst catwalk van 2012. Onder andere Kim Kardashian en Ciara werden gespot in deze eyecatching schoenen en wekten meteen de aandacht van de modewereld. Een pionier kun je Givenchy wel noemen aangezien het leer over de hak heen valt waardoor deze niet te zien is. Deze signature stijl van het luxe modehuis wordt ook wel de Shark Lock black leather wedge ankle boots genoemd.

Herfst 2012

De Shark Lock heeft te maken met de gouden sluiting van de boots. De boots werden in de herfst van 2012 geïntroduceerd en zijn nog steeds razend populair. Geen wonder dus dat Givenchy een aangepast design lanceert voor de zomermaanden.

Zomerliefde

Weliswaar niet zo hoog, maar een stuk lager waardoor de boots eerder gezien kunnen worden als enkellaarsjes. Voor de zomer ideaal dus! De puntneus en de gouden details zijn geïnspireerd op het design uit 2012, hier zit dus weinig verandering in. Misschien ook maar beter aangezien deze boots ruim 2 jaar later nog steeds de aandacht weten te trekken!

Prijs

Maar toch vinden wij deze boots nog steeds een hit! Je moet wel bereid zijn diep in de buidel te tasten. Prijs €995