Gespot: Celebs in Tabitha Simmons espadrilles

Ooit gehoord van Tabitha Simmons? Nee? Deze in Engeland geboren mode goeroe heeft al heel wat naam en faam gemaakt.  Zo is ze contributing editor van Vogue en is ze regelmatig editor van Dazed en Confused  magazine. Ze heeft ook catwalk shows ontworpen voor Zac Posen en Alexander McQueen. Inmiddels is ze bij steeds meer Shoejunks bekend aan het worden vanwege haar schoenen. En we moeten zeggen,…..die zijn niet mis!

Celebs

Deze zomer zijn de espadrilles van Tabitha erg populair. We zien regelmatig celebs verschijnen in deze eenvoudige schoentjes. Onlangs hebben we Cameron Diaz, Beyoncé, Sienna Miller en Miranda Kerr in de espadrilles van Tabitha gezien. Geen wonder dus dat dat gaat opvallen en iedereen ineens deze schoentje wil hebben.

Beyoncé

Beyoné is gek op de schoenen van Tabitha en al helemaal op de espadrilles die ze erg graag draagt. Ze droeg ze onder andere tijdens haar en Jay-Z’s recente jubileum reis naar Cuba. Met de zwarte blazer en leren broek staan ze fenomenaal. Zelfs als je niet jet-setterig naar exotische locaties kunt gaan zoals Beyoncé, kun je nog steeds haar stijl nadoen komende zomer. Deze espadrilles kunnen dus best in je kast om ze vervolgens te combineren met zomerjurkjes en denim. Je kunt ze ook met een sportieve outfit dragen of met andere gedurfde patronen voor een mixed-prints stijl.

Prijs

De espadrilles zijn wel aan de prijzige kant. Voor 395 dollar kun je een paar kopen. Met de huidige wisselkoers is dat ongeveer 300 euro. Maar je ziet er deze zomer dan wel uit als de celebs. Wil je meer schoenen of espadrilles van Tabitha Simmons zien? Kijk dan even op haar website.