Catrice nagellak

Wie aan Catrice denkt, denkt meteen aan nagellak. De nagellakjes van dit leuke musthave merk zijn tegenwoordig ontzettend populair! Beautybloggers zijn er gek op en ook andere modeliefhebbers krijgen geen genoeg van de nagellakjes van Catrice. Catrice staat voor stijlvol, levendig, sensueel en glamourous tegelijk. Achter het merk staan er tal van professionele experts die ervoor zorgen dat Catrice altijd de kwaliteit levert zoals een goede nagellak dat hoort te doen! Dus verwen je voeten en je handen met de fabulous kleurtjes van Catrice! Wij zijn fan!

Catrice Nagellak

Je kunt maar liefst kiezen uit 47 verschillende kleuren! Met aanstekelijke namen als Pimp My Shrimp, I’m not a Greenager en Denim Moore onthoud je snel de kleuren waar je gek op bent. Dankzij de Gloss Booster technologie zijn je nagels gelukkig altijd voorzien van een hoogglans laagje. Bovendien zijn de nagelakjes van Catrice ook nog eens leuk geprijsd. Voor € 2,99 lak je al je nagels in een vrolijke kleur! Daarnaast hoef je ze voor de prijs niet te laten! Een goede kwaliteit, mooie kleuren en betaalbaar. Need we say more?

Verschillende kleurtjesCatrice Ultimate Nudes

Naast alle vrolijke kleurtjes heeft Catrice ook een speciale Ultimate Nudes lijn voor een natuurlijke en elegante look. Met namen als Karl Says Très Chic en Don’t Tell Mademoiselle! Weet je gewoon niet wat je moet kiezen!

Catrice Limited edition

Dat Catrice de trends en ontwikkelingen op het gebied van nagellak goed in de gaten houdt is een feit! Maar liefst 12 keer per jaar wordt er een Catrice Limited Editions collectie gelanceerd. Daarnaast wordt het hele assortiment  2 keer per jaar geupdate en vind je er de laatste looks straight from the catwalk.

Over Catrice nagellak

Benieuwd naar de collectie van Catrice? Deze kun je bewonderen bij Kruidvat en Trekpleister. Hier vind je de laatste trends en musthaves op het gebied van Catrice nagellak. Helaas is Catrice niet online te koop.