Sportstyle: Nike Free 5.0+ knalgele sneakers

Hardlopen was nog nooit zo fashionable met deze knalgele fluorescerende sneakers van Nike. Deze hardloopschoenen zijn afkomstig uit de  Free 5.0+ lijn van het sportmerk en is een echte eyecatcher. De felgele kleur zorgt voor een opvallende verschijning.

Sporty style

Dat sporty items dit seizoen razend populair zijn, is inmiddels bekend. Op de catwalk van Marc Jacobs, Balenciaga en Alexander Wang kwamen volop kledingstukken en schoenen voorbij geïnspireerd op de sportswear. Deze sneakers van Nike passen momenteel perfect in het straat- en modebeeld en sluiten feilloos aan op deze huidige fashion trend. Bovendien kun je deze sneakers zowel tijdens het sporten als buiten de sportschool dragen.

Sportstyle: Nike Free 5.0+ knalgele sneakers. Alles over de Nike Free 5.0+ knalgele sneakers. Een musthave voor de zomer van 2014. Laat je inspireren.

Nike Free 5.0+

Deze lichtgewicht hardloopschoenen geven je het gevoel alsof je op blote voeten loopt. De flexibele zool zorgt voor een natuurlijke beweging van de voet en de technologie van de Free 5.0 is gebaseerd op de barefoot technologie. Sporten was nog nooit zo comfortabel! Hebben? Deze Nike Free 5.0 + sneakers kosten €115.