Victoria Beckham

Victoria Beckham staat bekend om haar natuurlijke gevoel voor mode en stijl. Ze is dan ook altijd tiptop gekleed en vormt een inspiratiebron voor vele modeliefhebbers. Mede hierdoor wordt Victoria regelmatig bekroon tot stijlicoon. Haar stijl wordt door vele fashionista’s gewaardeerd en daarom behoort Vic tot één van de stijliconen van de 21e eeuw. Zelfs zo gewaardeerd dat ze een eigen kledinglijn begon in 2008: Victoria Beckham. Nu heb je de mogelijkheid om er bij te lopen in de stijl van Victoria. Maar ook hier hangt een fiks prijskaartje aan. Want zoals we Posh kennen zijn haar designer stukken verre van goedkoop. Sindsdien nog twee lijnen bijgekomen: Victoria, Victoria Beckham en Victoria Beckham Denim.

Victoria 

Victoria is het jongere zusje en deze kledinglijn kenmerkt zich door classy en lichte jurkjes. Oog voor detail, mooi uitgesneden jurkjes en chique voor de dag komen: daar staat Victoria voor. Maar er goed uitzien kost wat, want ook deze lijn is absoluut niet weggelegd voor iederen. Prijzen van de jurkjes liggen rond de 500 euro.

Victoria Beckham Denim Alles over de style van Victoria Beckham. Victoria Beckham heeft gevoel voor mode, fashion en style. Ontdek hier haar mode labels, schoenen en meer!

De derde lijn van Victoria Beckham is een denim lijn. Klassieke ontwerpen en flatterende jeans zijn typerend voor deze lijn. Victoria is dol op een goede jeans en heeft haar kijk hierop verwerkt in deze lijn. Je bent dus verzekerd van een goede pasvorm en een stylish voorkomen. Tip: Prachtig onder een paar killer heels en een slank gesneden blazer. Benieuwd naar de creaties van Vic? Alle labels zijn te koop via netaporter.com.

The Beckhams en fashion

Niet alleen Victoria, maar ook haar hele gezin blijkt gevoel te hebben voor fashion. Naast dat David het gezicht is geweest voor Armani en H&M, is hun 10-jarigezoon Romeo aan de beurt. Zo is hij te zien in de lente/zomer campagne van 2013 voor Burberry.

Victoria Beckham en schoenen 

Victoria vindt accessoires en schoenen erg belangrijk bij een outfit. Zo staat ze bekend als dé celeb met de grootste Hermes Birkin tassen verzameling. Ook kunnen stiletto hakken in één adem met haar naam worden genoemd. Want wie aan Victoria denkt, denkt aan hele hoge hakken. Ze draagt namelijk zulke extreem hoge hakken dat we de term ‘killer heels’ wel heel letterlijk kunnen nemen. Zo werd ze al gespot op een paar Louboutins van 16 cm. Slecht en een marteling voor je voeten vinden deskundigen, maar daar trekt Vic zich niks van aan.

Victoria Beckham en kapsels

Deze die hard fashionista wisselt net zo vaak van kleding als van kapsel. Ze is niet schuw om te experimenteren en wisselt regelmatig van haarstijl. Ze doet haar naam zeker eer aan, want het kapsel van Victoria is nothing but Posh. Blond, donker, kort en lang ; Victoria heeft het allemaal gehad. Ook haalde ze het nieuws met haar extensions. Deze extensions waren namelijk gemaakt van het haar van Oost- Europese vrouwen die in de gevangenis zaten.

In de style van Victoria Beckham 

Er net zo fashionable bijlopen als Mrs Beckham? Dat kan! Volg deze richtlijnen voor de ultieme Posh-look:

  • Hoge hakken (ook als je zwanger bent), het liefst van labels als Louboutin of Giuseppe Zanotti.
  • Zwarte ronde zonnebril
  • Trenchcoat
  • Kleding met een slank silhouet. Bv: getailleerde en aansluitende colbertjes
  • Skinny jeans
  • Hermes Birkin bag