Funny find: schaatsen met high heel

Met het officiële begin van de winter, duiken de jaarlijkse tradities langzamerhand weer op. Denk aan kerst braderieën, oliebollen, gezelligheid en natuurlijk schaatsbanen. Voor die laatste kwamen wij wel hele leuke schaatsen tegen waar elke fashionista op zou kunnen én willen schaatsen. Je moet wel een ervaren schaatser zijn, want deze high heel skate is voor de echte pro’s!

Het eigenzinnige label Dsquared lanceerde in de winter van 2011 een paar high heels voorzien van schaatsen! Ja, je leest het goed! Een paar stiletto’s met daaronder schaatsen, een dubbele functie want de modellen op de catwalk van Dsquared paraderen zonder blikken of blozen op deze killer heels!

Fashionable schaatsen. Bekijk hier leuke schaatsen voor de echte fashionista. Kun jij hierop lopen? Bekijk hier deze killer heel schaatsen van Dsquared.

Het is natuurlijk wel grappig bedacht, maar of je met deze shoes echt op het ijs kunt schaatsen is nog maar de vraag. Want ook zonder schaats is het een hele kunst om op deze hakken te lopen. Maar één ding is in ieder geval zeker: origineel zijn ze wel!